Tarkastus- ja mittauspalvelu

 

Protolabsin tiloissa tuotetuille osille tarjoamme monia erilaisia mittaus- ja tarkastuspalveluita aina osien hyväksynnän laatuasiakirjoista yksityiskohtaisiin tarkastusraportteihin. Jokaisen prosessin valmistumisaika on erilainen, ja se riippuu monista tekijöistä, kuten osan monimutkaisuudesta ja määrästä.

Yksinkertaisista ja ensimmäisistä näytteistä (ISIR) laajamittaiseen tuotantoon – me pystymme auttamaan sinua kiireisten tarpeittesi kanssa.

Laaduntarkastusraportti

QIR-raportti kuuluu ProtoQuoteen, ja se on saatavilla pyynnöstä. Se suoritetaan osana tavallista ruiskuvaluprosessia.

Yksityiskohtainen tarkastusraportti

Käyttämällä laserskanneria. Voimme tarjota kattavia 3D-tarkastuksia. Täydelliset värikaaviot, toimintoanalyysi ja paljon muuta.

Tarkka mittausraportti  

Käyttämällä koordinaattimittauskonetta (CMM) voimme tuottaa raportteja, jotka sisältävät rajattoman määrän mittoja. Useimmat geometristen mittojen ja toleranssien mittaustavat ovat myös käytettävissä. 

Osan hyväksyntäprosessi -paketti (olennaisimmat: PPAP/EMBP) 

PPAP/EMBP ovat standardoituja prosesseja, joita käytetään yleensä autoteollisuudessa, ja jotka dokumentoivat tuotantoprosessin ja sen toistettavuuden. Meiltä saat monet alan standardoiduista 19:sta kohdasta, kuten FMEA-prosessin, hallintasuunnitelman, ISIR:n ja tarkastusraportit. Kysy tarkempia tietoja omalta myyntiedustajaltasi.

 

INSPECTION REPORTS

Laaduntarkastusraportti

X, Y, Z -mitta yhdestä osasta
Läpimenoaika: näyte/osat annettu. Tilaus pyydettäessä (ei lisämaksua)

Tarkka mittausraportti

Läpimenoaika: yli viisi arkipäivää
Lisämaksu: kysy hintaa
Tarvittavat tiedot:

  • osan CAD
  • 2D-piirustus, jonka mitat tulee tarkastaa
  • tarkastettavien osien laatu

Ei hyväksytä: asiakkaan lomakkeita

Osan hyväksyntäprosessi -paketti

Läpimenoaika: yli viisi arkipäivää (vähintään)
Lisämaksu: kysy hintaa
Tarvittavat tiedot:

  • osan CAD
  • 2D-piirustus, jonka mitat tulee tarkastaa
  • tarkastettavien osien laatu

Ei hyväksytä: asiakkaan lomakkeita


Mittauslaboratorio

Käytämme mittojen tarkastamisessa perinteisten mittauslaitteiden ja mittaharppien lisäksi koordinaattimittauskonetta ja 3D-laserskanneria, joita säilytetään erillisessä ja valvotussa, lämpötila- ja kosteussäädetyssä tilassa.

Koordinaattimittauskone

Koordinaattimittauskoneemme on kosketusmittauslaite, joka mittaa anturin avulla erilaisia pisteitä kohteen pinnasta.  Se löytää mittavan pisteen tarkan sijainnin hyödyntämällä suorakulmaista koordinaatistoa X-, Y- ja Z-akseleilla.  Mittaukset voidaan suorittaa mikrometrin (2,1 + 0,4 l/100) tarkkuudella.

3D-laserskannaus

3D-laserskanneri suorittaa koko osan kosketuksettoman skannauksen. Se tuottaa kolmiulotteisen värikartan, jonka avulla voit heti verrata osaa alkuperäiseen CAD-malliin käyttämällä GOM Inspect -ohjelmistoa.  Tämä on nopea tapa tarkastaa, että osa on vaatimustenmukainen.  Laitteen skannausnopeus on 320 000 mittausta/sekunnissa ja tarkkuus 0,02 mm.

Tämän tekniikan avulla pystymme laatimaan digitaalisen tarkastusraportin, joka sisältää värikaavioita, ominaisuusanalyysin ja paljon muuta.

Pyydä lisätietoja

Kiitos, että pyydit lisätietoja. Otamme pian yhteyttä.

Pyydä lisätietoja Protolabs
800