protolabs industrial equipment industry hero image

Vauhtia teollisuuden laitteiden ja komponenttien valmistukseen

Voit vastata liitettävien laitteistojen kasvavaan kysyntään ja tukea samalla olemassa olevien laitteiden ja koneiden käyttöä

Teollisuuslaitteiden ja -koneiden valmistajat elävät tällä hetkellä kahdessa erilaisessa maailmassa. He ovat omaksuneet digitaaliyhteydet anturien ja toimilaitteiden kaltaisten ominaisuuksien myötä, jotka vaihtavat kriittistä tietoa muiden laitteiden ja tietokoneverkkojen kanssa. Samalla monien näistä yrityksistä on huollettava ja tuettava suurta määrää olemassa olevia laitteita ja koneita, joiden elinkaaret ovat pitkiä – tuotteita, jotka on saatettu ottaa käyttöön vuosikymmeniä sitten. Monet yritykset, aina trukkien ja teollisuustraktorien valmistajista ja maatalouskoneiden alkuperäisistä valmistajista öljyalan koneiden ja muiden teollisuuslaitteiden valmistajiin saakka, voivat digitaalisen valmistuksen avulla siirtyä digitaaliselle aikakaudelle hylkäämättä olemassa olevia laitteita.Miksi valita Protolabs teollisuuslaitteiden ja -koneiden komponenttien valmistajaksi?Ääretön kapasiteetti

Käytössä satoja jyrsimiä, puristimia ja 3D-tulostimia, joilla lopputuotanto-osat voidaan valmistaa muutamassa päivässä.


Materiaalivalikoima

Valittavana yli 30 erilaista metalliseosta ja satoja teollisia muoveja.


industrial equipment icon


Jigit ja kiinnikkeet

Voit hankkia tuotannon apuvälineet, jotka auttavat yksinkertaistamaan kokoonpanoa ja tehostamaan työnkulun prosesseja.


Joustavat osat

Saat erittäin kestävät tiivisteet, tiivisterenkaat ja muut sisäiset komponentit käyttämällä elastomeerisia materiaaleja, kuten silikonikumia ja termoplastista polyuretaania.


Räätälöidyt komponentit

Voit vaihtaa yksittäisiä laitekomponentteja koneistettuihin osiin jopa yhden vuorokauden kuluessa.Rotork työstää uutta vuodonetsintätekniikka

Jo perusinsinööritaidoilla on helppo ymmärtää, että venttiilit – nestevirtauksen hallintaan ja säätelyyn tarkoitetut osat – voivat vuotaa. Virheitä sattuu, vaikka noudatettaisiinkin korkeimpia suunnittelu- ja tuotantovaatimuksia. Petrokemian teollisuudessa, jossa noudatetaan tiukkoja ympäristösäädöksiä, ilmakehään pääsevien vuotojen estämisestä on tullut strateginen tavoite.

LUE ROTORK GEARSIN MENESTYSTARINA

Mitkä materiaalit soveltuvat parhaiten teollisuuden käyttökohteisiin?

Teräs ja ruostumaton teräs. Vahva, työstettävä ja suhteellisen edullinen materiaali. Esimerkiksi öljy- ja kaasualalla suositaan usein ruostumatonta terästä sen korroosionkestävyyden takia. Superseokset, kuten 3D-tulostettu Inconel , ovat vaihtoehto vaativiin käyttökohteisiin.

stainless steel 3D printed part using Iconel material

Alumiini. Vaikka teollisuuslaitteissa ja -koneissa komponentin painolla ei ole kovinkaan paljon merkitystä, päädytään usein käyttämään, alumiinia sen erinomaisen työstettävyyden ja alhaisten kokonaisvalmistuskustannusten takia.

aluminum industrial equipment part

Lämpökovettuvat ja kestomuovit.  Nestemäistä silikonikumia ja muita elastomeerejäkäytetään paljon käyttökohteissa, joissa tarvitaan polttoaineenkestäviä osia. Erittäin suorituskykyisiä kestomuoveja, kuten PEEK ja PEI (Ultem) voidaan puolestaan käyttää joissain tapauksissa metallin korvikkeena.

 

PEEK and PEI (Ultem) thermoset and thermoplastics

Hyödykemuovit. Useita monipuolisia ja edullisia kestomuoveja voidaan hyödyntää, kun yritykset jälkiasentavat tietokone-elektroniikkaa olemassa oleviin laitteisiin vastatakseen nykypäivän liitettävyysvaatimuksiin.

thermoplastic materials used for equipment like consumer electronics in manufacturing

Yleiset käyttökohteet

Tarjoamme useita palveluja ja prosesseja, jotka sopivat hyvin teollisuuteen. Muutamia yleisiä käyttökohteita ovat:

  • Koneiden ja työkalujen osat
  • Jigit ja kiinnikkeet
  • Elektroniikkakotelot
  • Pumput ja lisävarusteet
  • Öljyn- ja kaasuntuotantolaitteet
  • Yleiset teollisuuskoneet
  • Kuljettimet ja kuljetinlaitteet
  • Traktoreiden, raivaustraktoreiden, trukkien ja muiden raskaiden rakennusajoneuvojen ja yksittäisten ajoneuvojen ja laitteiden osat


aerospace industry get a quote background of machined cog wheels

Ilmainen valmistettavuusnalyysi tunneissa

PYYDÄ TARJOUS