Suunnitteluvinkit

Suunnitteluvinkit ovat nopea tapa löytää apua muovi-, metalli- ja elastomeeriosien 3D-tulostukseen, CNC-koneistukseen ja ruiskuvaluun. Nopeutat tuotekehitysaikaa ja pienennät kustannuksia, kun tunnet valmistusprosessit paremmin.

 

 

5 keinoa kehittää osien valuprosessia

Olemme kokemuksesta oppineet, että ennen tuotannon aloittamista kannattaa huomioida muutama suunnittelua koskeva yksityiskohta. Nämä vinkit kehittävät osien valuprosessia, sekä vähentävät tuotantoajan ja pinnanlaadun vaihteluita.
Improving Part Mouldability with Draft

 
Näin päästöt pitävät juomasi kylmänä

Kun kehitetään osaa ruiskuvalettavaksi, päästön (tai kartion) lisäys osaan parantaa kriittisesti osan laatua. Ilman sitä on suuri riski huonolle pinnanlaadulle ja osa saattaa vääntyä, hajota tai kiertyä ruiskuvaluprosessin jäähdytyksen aikana. 
Kuuntele Pintavirheblues

Potentiaalisten pintavirheiden, kuten imujen, yhtymäsaumojen, purseiden ja värjäymien tunnistaminen ruiskuvaluprosessin suunnitteluvaiheessa ei vain paranna osan pinnanlaatua, mutta myös valua yleisesti.Suunnittelun perusteet

Olemme koonneet tärkeimmät valmistusvinkit kolmeen ladattavaan suunnitteluoppaaseen 3D-tulostuksesta, CNC-koneistuksesta ja ruiskuvalusta. Jokainen opus tarkastelee valmistettavuuden parantamista, kustannusten vähentämistä muotoilun avulla, materiaaliominaisuuksia ja paljon muuta.