Muovin ruiskuvalu

Ruiskuvaluprosessimme valmistaa yksilöityjä prototyyppejä ja lopputuoteosia 15 päivässä tai nopeammin. Käytämme alumiinimuotteja, jonka ansiosta voimme valmistaa muotin kustannustehokkaasti ja nopeasti. Varastostamme löytyy yli 100 erilaista kestomuovimateriaalia.

Miten muovin ruiskuvaluprosessi toimii?

Protolabsin ruiskuvaluprosessi on vakioprosessi, jossa käytetään alumiinimuottia ilman lämmitys- tai jäähdytyskanavia, mikä merkitsee sitä, että jaksoajat ovat hivenen pitdempiä. Syötön lämpötilan ja paineen avulla voidaan minimoida valutekniset haasteet sekä varmistua siitä, että osat täyttävät asetetut laatuvaatimukset.

Muovigranulaatit on ladattuna ruuviin jossa ne lopulta sulatetaan, tiivistetään ja ruiskutetaan muottiin. Kuuma muovi ruiskutetaan muottiin valukanavien kautta, jossa osa jähmettyy. Ulostyöntötappien avulla osa poistetaan muotista. Kun valmistuserä on valmis, osat (tai alustava koesarja) pakataan laatikoihin ja lähetetään asiakkaalle pikapuolin.

Tarjoamme useita muita toissijaisia ​​palveluja projektin tukemiseksi.

 


IM Icon
  • 25 - 10,000+ osaa
  • Toimitus 15 työpäivät tai nopeammin
Käyttökohteet:
  • on-demand valmistus
  • piensarjavalmistus
  • tuotteen alkuvaiheen tuotanto
  • protosarjat
  • toiminnalliset prototyypit

Kestomuovimateriaalit

Valitse teollisuustason kestomuoveista kuten ABS, PP, PC ja nylon tai erikoismuoveista kuten PEEK ja PEI. Valittavissa on useita eri värivaihtoehtoja, sekä asiakkaiden omista materiaaleista on mahdollisuus valmistaa osia.

 

KATSO MATERIAALIT

Suunnitteluohjeet

Perusohjeemme muovin ruiskuvaluun sisältää tärkeitä huomioita helpottamaan osan suunnittelua valmistusta varten, parantamaan pinnan toistumista ja vähentämään valmistuksen kokonaisaikaa.

 

Suunnitteluohjeet
työntekijä tutkii LSR-osaa

Tarjous tunneissa ilmaisella valmistettavuusanalyysillä

PYYDÄ TARJOUS