Kaksikomponenttivalu & Inserttivalu

Nopealla kaksikomponenttivaluprosessilla tuotetaan yksilöllisiä prototyyppejä ja lopputuotteita 15 päivässä tai nopeammin.  Käytämme alumiinimuotteja, jonka ansiosta muottikustannukset pysyvät alhaisina ja voimme valmistaa kaksikomponenttivaluosat useista eri kestomuoveista ja nestesilikonikumimateriaaleista.

Miten kaksikomponenttivaluprosessi toimii?

Kaksikomponenttivalun inserttiosien ruiskuvaluprosessi on vakioprosessi, jossa käytetään alumiinimuottia ilman lämmitys- tai jäähdytyskanavia, mikä merkitsee sitä, että jaksoajat ovat hivenen pitempiä. Syötön lämpötilan ja paineen avulla voidaan minimoida valutekniset haasteet sekä varmistua siitä, että osat täyttävät asetetut laatuvaatimukset. Kun kaikki inserttiosat on valettuja, ylivalutyökalut voidaan asentaa koneeseen. Inserttiosat laitetaan muottiin käsin, jonka jälkeen jokaiselle osalle tehdään ylivalu joko termoplastisella tai nestesilikonimaisella materiaalilla.

Tarjoamme useita muita toissijaisia ​​palveluja projektin tukemiseksi.

Miten inserttivaluprosessi toimii?

Inserttivalu on samanlainen prosessi, mutta useimmiten inserttiosa on valmiiksi toimitettu metallinen osa. Inserttiosa asetetaan muottiin, jonka päälle tehdään ylivalu muovimateriaalista muodostaen loppulisen komponentin. Kun valmistuserä on valmis, osat (tai alustava koesarja) pakataan laatikoihin ja lähetetään asiakkaalle pikapuolin.


IM Icon
  • 25 - 10,000+ osaa
  • Toimitus 15 työpäivät tai nopeammin
Käyttökohteet:
  • on-demand valmistus
  • Tuotteen alkuvaiheen valmistus
  • protosarjat
  • nopeat prototyypit

Kaksikomponenttivalumateriaalit ja insertit

Varastoimme useita termoplastisia ja nestesilikonikumimateriaaleja kaksikomponenttivaluun, jotka sopivat eri sovellutuksiin ja teollisuusaloille. Ylivalu asiakkaiden toimittamille metalli-inserteille onnistuu myös.

 

Vertailuopas

Suunnitteluohjeet

Perusohjeemme kaksikomponenttivaluun ja inserttivaluun sisältää tärkeitä huomioita helpottamaan osan suunnittelua valmistusta varten, parantamaan pinnan toistumista ja vähentämään valmistuksen kokonaisaikaa.

 

Suunniteluohjeet
Työntekijä tutkii LSR-osaa

Ilmainen valmistettavuusanalyysi tunneissa

Pyydä Tarjous