Ruiskuvalu

Osat toimitettuna jopa seuraavana päivänä

Nopea ruiskuvalu sopii parhaiten on-demand tuotantoon, alkuvaiheen tuotantoon, testisarjoihin ja toiminnallisiin prototyyppeihin. Edulliset alumiinimuottimme ja nopeat läpimenoajat auttavat vähentämään riskejä suunnittelussa ja rajoittamaan valmistuksen kokonaiskustannuksia.

25 - 10,000+ osaa

Toimitus 1 - 15 työpäivät

 

Ruiskuvalu

Muovin ruiskuvaluprosessissa koneessa olevat muovigranulaatit kuumennetaan sulaksi materiaaliksi, jonka jälkeen materiaali ruiskutetaan muottiin, jossa se jähmettyy muodostaen lopullisen osan kestomuovista.

LUE LISÄÄ
SUUNNITTELUOHJEET


LSR - Nestesilikonivalu

Nestesilikonivaluprosessissa käytämme kertamuoveja, jossa kaksikomponenttiyhdistelmä sekoitetaan toisiinsa, jonka jälkeen osa kovettuu muottiin platinakatalyytin avulla muodostaen lopullisen LSR-osan.

LUE LISÄÄ
SUUNNITTELUOHJEET


Monikomponenttivalu & Inserttivalu

Monikomponenttivalu ja Inserttivalu ovat kaksiosaisia valuprosesseja, jossa yksi materiaali valetaan toisen materiaalin päälle muodostaen yhden osan kahdesta eri materiaalista.

LUE LISÄÄ
SUUNNITTELUOHJEET


 

Nopea Ruiskuvalu

Katso miltä näyttää kun nopeat ruiskuvalukoneemme valmistavat osia.

 

 

Miten käyttää ProtoQuotea?

Lataa 3D CAD-malli verkossa mihin aikaan tahansa ja saat tarjouksen tunneissa.

 


Kestomuovi- ja nestesilikonimateriaalit

Varastossamme on yli 100 erilaista termoplastista ja nestesilikonikumimateriaalia, jotka sopivat eri sovellutuksiin ja teollisuusaloille. Asiakkaiden omia materiaaleja on myös mahdollista käyttää.

 

KATSO MATERIAALIT
insinööritiimi

Tarjous tunneissa ilmaisella valmistettavuusanalyysillä

PYYDÄ TARJOUS