CNC-sorvaus

CNC-sorvauspalvelumme valmistaa yksilöityjä prototyyppejä ja lopputuoteosia jopa yhden päivän toimitusajalla. Käytämme karalla varustettuja CNC-sorveja, joten ominaisuudet kuten aksiaaliset ja radiaaliset reiät, tasopinnat ja urat voidaan työstää prosessin aikana.

Miten CNC-sorvausprosessi toimii?

CNC-sorvausprosessissa metallitankoa pyöritetään terän poistaessa materiaalia tangosta valmistaen lopullisen osan. Kierteiden teko ulkokehään (OD) ja sisäkehään (ID) on mahdollista.

Sorvatut osat voidaan jättää viimeistelemättä, jolloin osissa on työkalujen jälkiä, tai osat voidaan raekuulapuhaltaa. Kun valmistuserä on valmis, osat tarkastetaan, pakataan ja lähetetään asiakkaalle.

Tarjoamme useita muita toissijaisia ​​palveluja projektin tukemiseksi.


CNC Icon
  • 1 - 200+ osaa
  • Toimitus 1 - 3 työpäivät
Käyttökohteet:
  • toiminnalliset prototyypit ja lopputuoteosat
  • pyörähdyssymmetriset osat
  • osat, joissa aksiaalisia ja radiaalisia reikiä, tasopintoja sekä uria

Sorvausmateriaalit

KATSO MATERIAALITVarastossamme on erilaisia metallimateriaaleja, jotka sopivat eri sovellutuksiin ja teollisuusaloille. Voit valita alumiinin, messingin, teräksen, ruostumattoman teräksen, ja titaanin sorvatuille osille.

Vertailuopas

Suunnitteluohjeet

Perusohjeemme CNC-sorvaukseen sisältää tärkeitä huomioita helpottamaan osan suunnittelua valmistusta varten, parantamaan pinnan toistumista ja vähentämään valmistuksen kokonaisaikaa.

Suunnitteluohjeet
Insinööri tutkii osaa

Tarjous tunneissa ilmaisella valmistettavuusanalyysillä

Pyydä Tarjous