CNC-jyrsintä

CNC-jyrsintäpalvelumme valmistaa yksilöityjä prototyyppejä ja lopputuoteosia jopa yhden päivän valmistusajalla. Käytämme kolmiakselista jyrsintä sekä viisiakselista indeksoitua jyrsintäprosessia tuottamaan osia yli 30 teknisen muovin sekä metallin valikoimasta.

Miten CNC-jyrsintäprosessi toimii?

Käytössämme olevat teräsarjat on optimoitu käytössämme olevia muovi- ja metallimateriaalejamme varten. Nopeat koneemme jyrsivät aihioista osat valmiiksi materiaalia poistavalla valmistusprosessilla, jossa käytämme kolmi- ja viisiakselista jyrsintä.

Koneistettuja muoviosia ei viimeistellä, vaan osassa on usein työkalun jättämiä jälkiä. Jotkut metalliosat mahdollistavat useampia viimeistelyvaihtoehtoja. Kun valmistuserä on valmis ja vaadittu viimeistely tehty, osat pakataan laatikoihin ja lähetetään asiakkaalle.

Tarjoamme useita muita toissijaisia ​​palveluja projektin tukemiseksi.


CNC Icon
  • 1 - 200+ osaa
  • Toimitus 1 - 3 työpäivät
Käyttökohteet:
  • Toiminnalliset prototyypit
  • Jigit ja kiinnikkeet
  • Lopputuoteosat pienissä valmistuserissä

Jyrsintämateriaalit

Varastossamme on yli 30 teknistä muovi- ja metallimateriaalia, jotka sopivat eri sovellutuksiin ja teollisuusaloille. Materiaalit sisältävät muoveja kuten ABS, polykarbonaatti, nylon ja PEEK, sekä metalleja kuten alumiini, ruostumaton teräs ja kupari.

 

Vertailuopas

Suunnitteluohjeet

Perusohjeemme CNC-jyrsintään sisältää tärkeitä huomioita helpottamaan osan suunnittelua valmistusta varten, parantamaan pinnan toistumista ja vähentämään valmistuksen kokonaisaikaa.

 

Suunnitteluohjeet
3D CAD-malli

Tarjous tunneissa ilmaisella valmistettavuusanalyysillä

Pyydä Tarjous