CNC-koneistus

Osat lähetetään jopa seuraavana työpäivä

Nopean läpimenoajan tarjoava CNC-koneistus toimii parhaiten protyyppeihin, muodon ja sopivuuden testaukseen, jigeihin, kiinnikkeisiin ja toiminnallisiin lopputuotekomponentteihin. Meillä on rivissä satoja nopeita CNC-koneita, jotka valmistavat osat aina ajallaan ja pysyt edellä aikatauluasi.

 

1 - 200+ osaa

Toimitus 1 - 3 työpäivät

Jyrsintä

CNC-jyrsintä on materiaalia poistava valmistusprosessi, joka käyttää kolmiakselista jyrsintä ja 5-akselinen indeksoitu jyrsintä tuottamaan osia muovi- ja metalliaihioista.

LUE LISÄÄ
SUUNNITTELUOHJEET


Sorvaus

Monitoimisorvaus yhdistää kara-avusteisen sorvauksen ja jyrsinnän toiminnot valmistaessaan lieriömäisiä osia metallitangosta.

LUE LISÄÄ                        
SUUNNITTELUOHJEET


 

Nopea CNC-jyrsintä

Yksilöidyt koneistetut osat saavat kaikki alkunsa yksinkertaisesta muovi- tai metalliaihioista. Mutta kun aihio asetetaan automaattisen jyrsinkoneeseen, kaikki muuttuu nopeasti. Astu sisään CNC-koneeseemme ja näet mikä on mahdollista nopeilla valmistustekniikoillamme.

 

 

Muovi- ja metallimateriaalit

Varastossamme on yli 30 erilaista teknistä muovi- ja metallimateriaalia, jotka sopivat eri sovellutuksiin ja teollisuusaloille. Materiaalivalikoimamme sisältää muoveja kuten ABS, polykarbonaatti, nylon, PEEK ja metalleja kuten alumiini, ruostumaton teräs ja kupari.
KATSO KAIKKI MATERIAALIT
Metallin CNC-koneistus

Tarjous tunneissa ilmaisella valmistettavuusanalyysillä

GET A QUOTE