CNC-koneistuspalvelu

Koneistetut prototyypit ja tuotanto-osat jopa yhdessä päivässä

SERTIFIOINNIT

ISO 9001:2015

30+
Muovi- ja metallimateriaalia
450+
CNC-konetta
75 000+
Koneistettua osaa joka kuukausi

Etsitkö luotettavaa ja nopeaa koneistettujen muovi- ja metallikomponenttien toimittajaa? Satojen omien CNC-koneidemme ansiosta meillä on ylivertainen kapasiteetti, joten osat lähetetään sinulle aina ajoissa. Protolabsin CNC-koneistuslinjat on suunniteltu sekä nopeaa prototypointia varten että täysin valmiiden osien pieniin tuotantomääriin.


CNC-koneistusprosessit

CNC-jyrsintä

CNC-jyrsintä on materiaalia poistava valmistusprosessi, jossa kiinteistä muovi- ja metalliaihioista leikataan nopeasti valmiita osia kolmiakselisen jyrsinnän tai viisiakselisen indeksoidun jyrsinnän avulla.

LUE LISÄÄ

CNC-sorvaus

Robotisoituun koneistukseen perustuvassa CNC-sorvauksessa koneistetaan lieriömäisiä osia metallitangosta yhdistämällä sorvauksen ja jyrsinnän toiminnot.

LUE LISÄÄ

Kierrevaihtoehdot ja ohjeet

Koneistettuihin osiin voidaan helposti lisätä kierteitettyjä komponentteja, kuten lukkorenkaita ja kierreholkkeja. Erikoistoiveet voidaan määrittää interaktiivisessa tarjouksessa. Tarjouksen 3D-näkymästä ilmenevät mahdolliset kierrevaihtoehdot kutakin ominaisuutta varten. Erilaiset kierrevaihtoehdot tai kierteettömyys voidaan valita ominaisuuskohtaisesti.


Miksi valita Protolabsin CNC-koneistus?


Linkkejä ja resursseja aiheesta