Suunnitteluohjeet: Stereolitografia

Perusohjeemme stereolitografiaprosessista sisältää hyödyllistä tietoa, joka helpottaa suunnittelemaan valmistusteknisesti parempia osia parantaen pinnan toistumista ja pienentäen valmistusaikaa.

Koko

Maksimimitat

NORMAALIRESOLUUTIO 736mm x 635mm x 533mm
KORKEARESOLUUTIO 247mm x 247mm x 250mm
MIKRORESOLUTION 127mm x 127mm x 63mm

Tarkkuus

Kerroksen paksuus

NORMAALIRESOLUUTIO 0.1mm
KORKEARESOLUUTIO 0.05mm
MIKRORESOLUUTIO 0.025mm

Minimum Feature Size

NORMAALIRESOLUUTIO 0.25mm XY-tasolla (0.0.406 Z-suunnassa)
KORKEARESOLUUTIO 0.13mm XY-tasolla (0.0.406 Z-suunnassa)
MIKRORESOLUTION 0.07mm XY-tasolla (0.2mm Z-suunnassa)
Toleranssit

 

Osille jotka valmistetaan korkealla resoluutiolla (KR): Toleranssit hyvin suunnitelluille osille ovat X/Y-suunnassa ± 0.05 mm ja ± 0.001mm / mm; sekä Z-suunnassa ± 0.13mm ja ± 0.001mm / mm.

Osille jotka valmistetaan normaalilla resoluutiolla (NR): Toleranssit hyvin suunnitelluille osille ovat X/Y-suunnassa ± 0.1 mm ja ± 0.001mm / mm; sekä Z-suunnassa ± 0.13mm ja ± 0.001mm / mm.

Osille jotka valmistetaan mikro resoluutiolla (MR): Toleranssit hyvin suunnitelluille osille ovat X/Y-suunnassa ± 0.05 mm ja ± 0.001mm / mm; sekä Z-suunnassa ± 0.13mm ja ± 0.001mm / mm.

Tyypillisesti toleranssit saavutetaan hyvin suunnitelluissa osissa.Materiaalit


Pintaviimeistelyt

VIIMEISTELEMÄTÖN Osien tukirakenteista jää pisteitä näkyviin.
LUONNOLLINEN
Tukirakenteiden jättämät pisteet hiotaan pois.
PERUS Tukirakenteiden jättämät pisteet hiotaan pois ja osat puhalletaan kevyesti. Huomioi, että kerrokset esiintyvät osissa silti.

 

micro resolution stereolithography part

Lisäpalvelut

Elektrolyyttipinnoitus

Elektrolyyttipinnoitus on prosessi, jossa tuotanto-osia valmistetaan erityispinnanlaadulla (usein kromipinnoitus). Elektrolyyttipinnoitus antaa osalle metallin näön, tuntuman ja kestävyyden, mutta ilman painoa. Se parantaa myös osan jäykkyyttä ja iskun- sekä lämmönkestävyyttä.


Viimeistellyt osat (tai osan alueet), voidaan päällystää kuparilla tai kromilla. Tämä on usein käytetty sovellutus autoteollisuudessa tai elektroniikkateollisuudessa.

Elektrolyyttimuovaus on myös mahdollista. Tämä prosessi sisältää metallipinnoituksen osan päälle, jonka jälkeen alkuperäinen osa poistetaan jättäen metallipinnoituksen lopulliseksi osaksi.

Yksilöidyt viimeistelyt osille

Viimeistelypalvelumme tarjoaa myös yksilöidyt pintaviimeistelyt ja kokoonpanot osille. Osat voidaan viimeistellä jopa lopputuotteen näköisiksi ja kokeneet asiantuntijamme varmistavat projektin onnistuneen läpiviennin alusta loppuun. Esimerkkejä lisäpalveluistamme:

  • Kevyt maalaus
  • Osan viimeistely kirkkaaksi
  • Tarkka viimeistelymaalaus
  • Maskaus
  • Värien sovittaminen
  • Siirtokuvat / grafiikat
  • Tekstuuri

Laitteisto

Stereolitografia-laitekantamme sisältää Viper-, ProJet- ja iPro-koneita. Kun tarvitaan valmistusta korkealla resoluutiolla erittäin pieniä ja teräviä yksityiskohtia valmistaen, käytössä ovat Viper ja ProJet-koneet. Normaalilla resoluutiolla kyseiset koneet valmistavat osia kustannustehokkaasti ja nopeasti.

iPro-koneilla voidaan valmistaa suuria määriä osia valmistuspinta-alan ollessa 736 mm x 635 mm x 533 mm, joka siltikin takaa osille erittäin tarkat yksityiskohdat.

a row of large-format stereolithography machines

Insinöörit keskustelevat 3D-tulostettavasta 3D-mallista

Tarjous tunneissa ilmaisella valmistettavuusanalyysillä

PYYDÄ TARJOUS

Pyydä lisätietoja

Kiitos

Kiitos mielenkiinnostasi Protolabsia kohtaan. Kerro meille miten valmistuspalvelumme voisivat auttaa sinua. Kun olemme vastaanottaneet viestisi, olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Jos sinulla on 3D CAD-tiedosto olemassa, voit ladata sen verkkosivuillamme tarjousta ja ilmaista valmistettavuusanalyysiä varten.

800