Stereolitografia

Stereolitografia (SL) on teollinen 3D-tulostusprosessi, jolla valmistetaan konseptimalleja, näköismalleja ja vaikeita osia monimutkaisilla geometrioilla jopa yhden päivän toimitusajalla. Laaja materiaalivalikoima, tarkka yksityiskohtien toistokyky, sekä laadukas pintaviimeistely ovat mahdollisia SL-tekniikalla.

Tarjoamme useita muita toissijaisia ​​palveluja projektin tukemiseksi.

Miten stereolitografiaprosessi toimii?

Stereolitografiassa (SL) pieneen pisteeseen fokusoitu ultraviolettilaser piirtää valokovettuvan hartsin pintaa. Niissä pisteissä joiden yli laser liikkuu, muuttuu nestemäinen hartsi kiinteäksi. Tämä toistetaan useina ohuina kaksiulotteisina kerroksina, jotka yhdessä muodostavat valmiita osia.

Juuri valmistuneet osat nostetaan koneista ulos ja viedään viimeistelyhuoneeseen, jossa ylimääräiset hartsit liuotetaan pois. Kun osat ovat kokonaan puhdistettuja, poistetaan tukirakenteet manuaalisesti. Lopullinen lujuus materiaalille saadaan jälkikovetusprosessilla. Viimeinen osa SL-prosessia on asiakkaan haluama viimeistelyn taso. SL-osien tulisi välttää UV-valoa ja kosteutta välttääkseen haurastumista.

Tarjoamme useita muita toissijaisia ​​palveluja projektin tukemiseksi.


3DP icon logo
  • 1 - 50+ osaa
  • Toimitus 1 - 7 päivässä
Käyttökohteet:
  • näköismallit
  • muodon ja sopivuuden testaus
  • erittäin pienet osat tarkoilla yksityiskohdilla

SL-materiaalit

Tarjoamme lukuisia säännöllisesti päivittyviä materiaalivaihtoehtoja prototyyppien ja master-mallien valmistukseen. Kestomuovityyppiset SL-materiaalit kuten ABS, polykarbonaatti ja polypropyleeni on mahdollista päällystää nikkelillä. Riippuen projektisi tarpeista, voidaan materiaalivalinnoilla saavuttaa paras lopputulos: tarkkuus, väri ja kirkkaus, jäykkyys, tuntuma ja kestävyys, iskunkestävyys, lämmönkestävyys ja vedenpitävyys.
KATSO MATERIAALIT

Suunnitteluohjeet

Perusohjeemme stereolitografiaan sisältää tärkeitä huomioita helpottamaan osan suunnittelua valmistusta varten, parantamaan pinnan toistumista ja vähentämään valmistuksen kokonaisaikaa.
Suunnitteluohjeet
Teknikko poistaa tukirakenteet DMLS-osasta

Nopea tarjous ilmaisella valmistettavuusanalyysillä

PYYDÄ TARJOUS