Suunnitteluohjeet: PolyJet ja 3D-tulostettu silikoni (60-65%)

PolyJetin perusohjeissa on tärkeitä suunnittelutietoja, jotka auttavat parantamaan osan valmistettavuutta ja ulkomuotoa sekä vähentävät kokonaisvalmistusaikaa.

Koko

Enimmäismitat

Normaaliresoluutio 490mm x 390mm x 200mm (Stratasys OBJET 500 Connex 3)
Normaaliresoluutio 297mm x 210mm x 200mm (Keyence AGILISTA 3200W)
white 3d printing polyjet gasket ring

Tarkkuus

Kerrospaksuus

Normaaliresoluutio 30 mikronia

Ominaisuuden vähimmäiskoko

Normaaliresoluutio 0.3mm

Hyvin suunnitelluissa osissa saavutetaan yleensä ±0,1mm:n (±0,001 mm/mm) toleranssit. Toleranssit voivat vaihdella osan geometrian mukaan. Vapaasti seisovan seinän tai ominaisuuden vähimmäiskoko on 0,76 mm. Reikiä, kanavia ja aukkoja, joiden halkaisija/leveys on alle 0,76 mm, ei voida valmistaa. Pituuden ja leveyden enimmäismuotosuhde on 4:1.


Materiaalit

PolyJetin avulla voit valita halutun kovuuden tai yhdistää materiaalien ominaisuuksia yhteen osaan, minkä ansiosta se soveltuu erittäin hyvin ylivaluosien prototyyppien valmistukseen. Shore A -kovuudet 30A, 40A, 50A, 60A, 70A, 85A, 95A ja joustamaton ovat käytettävissä seuraavissa väreissä:

  • Digitaalinen kirkas
  • Digitaalinen musta
  • Digitaalinen valkoinen
  • Digitaalinen ylivalu

  • 3DP-silikonitulostuksessa (60-65%) on tällä hetkellä käytettävissä yksi läpinäkyvä materiaali, jonka Shore A -kovuus on 65.

KATSO KAIKKI MATERIAALIT


Laitteet

Käytämme useita lisääviä valmistuslaitteita, jotka mahdollistavat suuret ja tarkat osat sekä nopeat tuotantoajat. PolyJet-laitteemme sisältää Stratasys OBJET 500 Connex 3- ja Keyence AGILISTA 3200W -koneet.


applications engineers discuss 3D printing CAD model

Tarjous tunneissa ilmaisella valmistettavuusanalyysillä

PYYDÄ TARJOUS

Pyydä lisätietoja

Kiitos

Kiitos mielenkiinnostasi Protolabsia kohtaan. Kerro meille miten valmistuspalvelumme voisivat auttaa sinua. Kun olemme vastaanottaneet viestisi, olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Jos sinulla on 3D CAD-tiedosto olemassa, voit ladata sen verkkosivuillamme tarjousta ja ilmaista valmistettavuusanalyysiä varten.

800