PolyJet & 3D Printed Silicone (60-65%)

PolyJet on teollinen 3D-tulostusmenetelmä, jolla valmistetaan monimateriaalisia prototyyppejä. Niiden joustavat ominaisuudet ja monimutkaisia geometrioita sisältävät vaativat osat valmistuvat jopa yhden päivän kuluessa. Saatavana on useita kovuuksia (durometreja), jotka sopivat hyvin elastomeerisia ominaisuuksia sisältäviin osiin, kuten tiivisteisiin ja koteloihin.

PolyJetin suunnitteluohjeet auttavat ymmärtämään menetelmän mahdollisuuksia ja rajoituksia.

 

Why Choose PolyJet For Your 3D Printing Project?

PolyJet-teknologia tarjoaa erittäin tasaisen pinnan ja ylivoimaisen tarkkuuden. PolyJetillä saadaan aikaan sileitä ja tarkkoja prototyyppejä, joiden ulkomuoto vastaa lopputuotetta. Sen avulla voidaan valmistaa tarkkoja muotteja, jigejä, kiinnikkeitä ja muita valmistustyökaluja sekä saada aikaan vaativia muotoja, monimutkaisia yksityiskohtia ja herkkiä piirteitä.

Materiaalien vertailuoppaamme sisältää PolyJetin materiaalitiedot

 

PolyJetin toimintatapa

PolyJet-menetelmän ensimmäisessä vaiheessa ruiskutetaan kerroksittain pieniä nestemäisiä fotopolymeeripisaroita, jotka kovetetaan UV-valolla. Vokseleiden (kolmiulotteisten pikseleiden) strateginen sijoittaminen valmistuksen aikana mahdollistaa joustavien ja jäykkien fotopolymeerien samanaikaisen käyttämisen. Näitä fotopolymeereja kutsutaan digitaaliseksi materiaaliksi. Jokaisen vokselin pystysuuntainen paksuus vastaa 30 mikronin kerrospaksuutta. Digitaalisten materiaalien ohuet kerrokset muodostavat valmistusalustalle tarkkoja 3D-tulostettuja osia.

Jokainen PolyJet-osa pinnoitetaan valmistuksen aikana kokonaan tukimateriaalilla, joka poistetaan lopulta käsin painevesisuihkulla ja kemiallisessa liuoshauteessa. Valmistusprosessin jälkeen ei tarvita kovettamista.

3DP icon Logo
  • 1–50+ osaa
  • Toimitetaan 1–7 päivässä
Soveltuu parhaiten:
  • elastomeerien ja joustavien osien simulointiin
  • prototyyppien valmistukseen ylivalu- ja nestesilikonikumivalumenetelmässä
  • kaksisävyisten värien ja useiden materiaalien yhdistämiseen yhteen osaan
  • monimutkaisten osageometrioiden valmistamiseen
 

 

Katso: Polyjet: Mihin sitä käytetään?

Polyjet on kehittynyt 3D-tulostusmenetelmä, jonka avulla voimme simuloida elastomeereja ja joustavia osia sekä luoda prototyyppimalleja ylivalu- ja nestesilikonivalutekniikka varten. Voimme yhdistää kaksisävyisiä värejä ja useita materiaaleja yhteen osaan ja valmistaa monimutkaisimpia osageometrioita. Seuraavalla uudella videolla kerromme lisää tästä jännittävästä tekniikasta.


 

 

Katso: Mitä tekniikkaa käyttäisin muoviosan valmistukseen?

Prolabs valmistaa asiakkaan tarpeiden mukaan tarkkoja osia erilaisista muoveista hyödyntämällä useita huipputekniikoita. Pystymme luomaan asiakkaan tarpeita vastaavan osan nopeasti ja tarkasti käyttämällä erilaisia tekniikoita Multi Jet Fusionista (MJF) selektiiviseen lasersintraukseen (SLS) ja stereolitografiaan. Päivystävän teknisen tukitiimimme avulla voimme keskustella suunnitelmasta asiakkaan kanssa ja auttaa valitsemaan tarpeisiin sopivan tuotantoratkaisun. Näytämme tarkkaan, miten voimme auttaa asiakasta hänen luovan visionsa saavuttamisessa. Haluatko kuulla lisää uraa uurtavista muovitekniikoistamme? Katso tämä video.


Suunnitteluohjeet

PolyJet-suunnitteluohjeissa on tärkeitä suunnittelutietoja, jotka edistävät osan valmistettavuutta, parantavat sen ulkoasua ja vähentävät kokonaisvalmistusaikaa.

 

 

Design Guidelines

Resources

Tarjous tunneissa ilmaisella valmistettavuusanalyysillä

PYYDÄ TARJOUS