Multi Jet Fusion

Multi Jet Fusion on teollinen 3D-tulostusmenetelmä, jolla voidaan valmistaa toiminnallisia nylon-prototyyppejä ja lopputuotteita jopa yhden päivän kuluessa. Lopputuotteilla on laadukkaat pintaviimeistelyt ja tarkat yksityiskohdat, ja niiden mekaaniset ominaisuudet ovat yhtenäisempiä verrattuna valikoivan lasersintrauksen kaltaisilla menetelmillä aikaansaatuihin ominaisuuksiin.

Multi Jet Fusionin suunnitteluohjeet auttavat ymmärtämään menetelmän mahdollisuuksia ja rajoituksia.

Miksi valita 3D-tulostusprojektiin Multi Jet Fusion?

MJF tarjoaa laadukkaat materiaalit, joilla on loistavat kokonaisominaisuudet. Lisäksi MJF tarjoaa paremman pintaviimeistelyn, tarkemmat yksityiskohdat, yhtenäisemmät mekaaniset ominaisuudet ja nopeammat valmistusajat.

Materiaalien vertailuoppaamme sisältää Multi Jet Fusionin materiaalitiedot

MJF Click to enlarge

Multi Jet Fusionin toimintatapa

Multi Jet Fusion lisää mustesuihkupäiden avulla yhdistäviä ja yksityiskohtia muodostavia aineita nylon-jauhepedille, jonka jälkeen aineet yhdistetään kiinteäksi kerrokseksi kuumentamalla. Jokaisen kerroksen jälkeen jauhetta levitetään edellisen kerroksen päälle ja menetelmä toistetaan, kunnes osa on valmis.

Ajon valmistuttua koko jauhepeti ja sen sisältämät osat siirretään käsittelyasemaan, jossa suurin osa irtojauheesta poistetaan integroidulla vakuumilla. Tämän jälkeen osat raepuhalletaan jäljellä olevan ylimääräisen jauheen poistamista varten ennen osien siirtämistä viimeistelyosastolle, jossa niiden ulkomuotoa parannetaan värjäämällä osat mustiksi.

3DP Icon
  • 1–50+ osaa
  • Toimitetaan 1–7 päivässä
Soveltuu parhaiten:
  • osille, joilta edellytetään yhtenäisiä isotrooppisia mekaanisia ominaisuuksia
  • toiminnallisille prototyyppeille ja lopputuotteille
  • monimutkaisille ja orgaanisille geometrioille, jotka sisältävät tarkkoja yksityiskohtia
 

 

Katso: Multi Jet Fusion: Mihin sitä käytetään?

Multi Jet Fusion (MJF) on vertaansa vailla oleva 3D-tulostusmenetelmä, kun halutaan nopeita ja laadukkaita tuloksia. Sillä voidaan yhdessä päivässä valmistaa toiminnallisia nylon-prototyyppejä ja loppukäyttötuotanto-osia, joissa on laadukkaat pintaviimeistelyt ja tarkat yksityiskohdat. Sen avulla saadaan aikaan yhtenäisemmät mekaaniset ominaisuudet kuin vastaavilla valikoivan lasersintrauksen kaltaisilla menetelmillä. Multi Jet Fusion lisää mustesuihkupäiden avulla yhdistäviä aineita nylon-jauhepedille, jonka jälkeen aineet yhdistetään kiinteäksi kerrokseksi kuumentamalla. Multi Jet Fusionilla voidaan valmistaa vaativia ja tarkkoja yksityiskohtia. Protolabs käyttää kestävien osien valmistamiseen kauppalaatuista täyttämätöntä Nylon 12 -materiaalia. Multi Jet Fusionilla osat voidaan valmistaa nopeasti ja tarpeen mukaan. Kerromme menetelmästä enemmän oheisella lyhyellä videolla.

 

 

Katso: Miksi valitsisin 3D-tulostuksen?

3D-tulostus mullistaa osien valmistamisen. Sen avulla voidaan luoda monimutkaisia, laadukkaita ja tarkkoja muotoja nopeammin ja edullisemmin. Protolabs valmistaa osia hartsista, termoplastisista muoveista ja metallista käyttämällä uusinta 3D-tulostustekniikkaa, mukaan lukien stereolitografiaa, valikoivaa lasersintrausta ja suoraa metallin lasersintrausta. Kun tarvitset osat nopeasti, 3D-tulostus tarjoaa uusia mahdollisuuksia – lähetä vain suunnitelmat verkossa ja toimitamme osat jopa yhden päivän kuluessa. Seuraavalla videolla kerromme lisää tästä uudesta jännittävästä tekniikasta.

Multi Jet Fusion -materiaalit

Käytämme kauppalaatuista täyttämätöntä Nylon 12 -materiaalia, jolla saadaan aikaan kestäviä osia, joilla on yhtenäiset isotrooppiset mekaaniset ominaisuudet
Vertailuopas

Suunnitteluohjeet

Multi Jet Fusionin suunnitteluohjeissa on tärkeitä suunnittelutietoja, jotka auttavat varmistamaan osan optimaalisen laadun, parantavat sen ulkomuotoa sekä vähentävät valmistusaikaa ja -kustannuksia.
VIEW GUIDELINES
a metal 3D printing technician removes support structures from a DMLS part

Tarjous tunneissa ilmaisella valmistettavuusanalyysillä

PYYDÄ TARJOUS