Metallin lasersintraus

Metallin lasersintraus (DMLS) on teollinen 3D-tulostusprosessi, jolla valmistetaan täysin toiminnallisia prototyyppejä sekä tuotanto-osia seitsemässä päivässä tai nopeammin. Erilaisilla metallimateriaaleilla saadaan rakennettua osia jotka soveltuvat lopputuotesovellutuksiin.

Miten metallin lasersintraus toimii?

Metallin lasersintrauksessa käytetään laseria, joka piirtää metallipulverin pintaan. Niissä pisteissä joiden yli laser liikkuu, muuttuu pulveri kiinteäksi. Jokaisen kerroksen jälkeen kone levittää pinnalle uuden kerroksen pulveria ja tämä toistetaan kerros-kerrokselta, kunnes metalliosan valmistus on suoritettu.

Kun valmistus on päättynyt, ylimääräinen pulveri poistetaan manuaalisesti osien ympäriltä. Riippuen metallista josta osat on tehty, saavat ne tarpeellisen lämpökäsittelyn tukirakenteiden ollessa vielä kiinni. Näin alennetaan osien sisäisiä jännityksiä. Tämän jälkeen osat otetaan rakennustasolta pois ja tukirakenteet poistetaan erilaisia työkaluja käyttäen, jonka jälkeen osat tarpeen mukaan viimeistellään raekuulapuhalluksella ja purseenpoistolla. Lopulliset DMLS-osat ovat lähellä 100% tiheyttä.

Tarjoamme useita muita toissijaisia ​​palveluja projektin tukemiseksi.


3DP Icon
  • 1 - 50+ osaa
  • Toimitus 1 - 7 päivässä
Käyttökohteet:
  • prototyypit tuotantotason materiaaleista
  • toiminnalliset lopputuoteosat
  • monimutkaiset geometriat

3D-tulostettu kupari CuNi2SiCr.

3D-tulostetut osat tarjoavat suunnitteluinsinööreille valtavasti uudenlaisia mahdollisuuksia. Aikaisemmin prototyypin tai kupariosan valmistus tapahtui pääasiassa CNC-koneistuksen avulla.
Lisätietoja

Suunnitteluohjeet

Perusohjeemme metallin lasersintraukseen sisältää tärkeitä huomioita helpottamaan osan suunnittelua valmistusta varten, parantamaan pinnan toistumista ja vähentämään valmistuksen kokonaisaikaa.

 

Suunnitteluohjeet
Teknikko poistaa tukirakenteet DMLS-osasta

Nopea tarjous ilmaisella valmistettavuusanalyysillä

GET A QUOTE