Lasersintraus

Lasersintraus (SLS) on teollinen 3D-tulostusprosessi, jolla valmistetaan tarkkoja prototyyppejä ja toiminnallisia tuotanto-osia jopa yhden päivän toimitusajalla. Tarjoamme erilaisia nylon-pohjaisia materiaaleja erittäin kestävien osien valmistukseen.

Miten lasersintrausprosessi toimii?

SLS-prosessissa CO2-laser piirtää kuumennettuun kestomuovipulveripetiin kevyesti sintraten pulveria kiinteään muotoon. Jokaisen kerroksen jälkeen levitetään tuore pulverikerros ja prosessi toistuu aina uudelleen kunnes osat ovat valmiita.

Kun valmistus on päättynyt, siirretään pulveripeti viimeistelyhuoneeseen ja nostetaan ylösalaisin, jolloin valmistetut osat irtoavat ympäröivästä pulverista. Manuaalisesti tehdyllä puhalluksella irroitetaan irtopulveri osien pinnasta. Tämän jälkeen osat raekuulapuhalletaan, jotta kaikki jäljelle jäävä pulveri saadaan poistettua ennen lopullista viimeistelyä.

Tarjoamme useita muita toissijaisia ​​palveluja projektin tukemiseksi.


3DP Icon
  • 1 - 50+ osaa
  • Toimitus 1 - 7 päivässä
Käyttökohteet:
  • kestävät prototyypit
  • toiminnalliset lopputuoteosat
  • vaikeat geometriat

SLS-materiaalit

Tarjoamme erilaisia ja säännöllisesti päivittyviä 3D-tulostusmateriaaleja protoyyppien ja master-mallien valmistukseen. Tarjoamme erilaisia nylon-materiaaleja eri tason jäykkyyksillä ja sitkeyksillä.

 

KATSO MATERIAALIT

Suunnitteluohjeet

Perusohjeemme stereolitografiaan sisältää tärkeitä huomioita helpottamaan osan suunnittelua valmistusta varten, parantamaan pinnan toistumista ja vähentämään valmistuksen kokonaisaikaa.
Suunnitteluohjeet
Teknikko poistaa tukirakenteet DMLS-osasta

Nopea tarjous ilmaisella valmistettavuusanalyysillä

PYYDÄ TARJOUS