3D-tulostus

Osat lähetetään jopa seuraavana työpäivä

Teollinen 3D-tulostus on materiaalia lisäävä valmistusteknikka, joka soveltuu parhaiten toiminnallisiin prototyyppeihin, vaikeisiin muotoihin, vähentämään moniosaisia kokoonpanoja, sekä lopputuotesovelluksiin. Kaikissa projekteissa tiukka laadunvalvontamme arvioi laitteistomme tuottamat huipputarkat osat.

 

1 - 50+ osaa

Toimitus 1-7 työpäivät

Stereolitografia

Stereolitografiassa (SL) pieneen pisteeseen fokusoitu ultraviolettilaser piirtää valokovettuvan hartsin pintaan. Niissä pisteissä joiden yli laser liikkuu, muuttuu nestemäinen hartsi kiinteäksi. Tämä toistetaan useina ohuina kerroksina, jotka yhdessä muodostavat lopullisen osan.

LUE LISÄÄ
SUUNNITTELUOHJEET


Lasersintraus

Lasersintrauksessa (SLS) CO2-laser piirtää kuumennettua kestomuovipulveripetiä kevyesti sintraten pulveria kiinteään muotoon. Jokaisen kerroksen jälkeen levitetään tuore pulverikerros ja prosessi toistuu uudelleen, kunnes lopullinen termoplastinen osa on valmistettu.

LUE LISÄÄ
SUUNNITTELUOHJEET


Metallin Lasersintraus

Metallin lasersintrauksessa (DMLS) käytetään laseria, joka piirtää metallipulverin pintaan. Niissä pisteissä joiden yli laser liikkuu, muuttuu pulveri kiinteäksi. Jokaisen kerroksen jälkeen kone levittää pinnalle uuden kerroksen pulveria ja tämä toistetaan kerros-kerrokselta, kunnes metalliosan valmistus on suoritettu.

LUE LISÄÄ
SUUNNITTELUOHJEET


3D-tulostettu kupari CuNi2SiCr

3D-tulostetut osat tarjoavat suunnitteluinsinööreille valtavasti uudenlaisia mahdollisuuksia. Aikaisemmin prototyypin tai kupariosan valmistus tapahtui pääasiassa CNC-koneistuksen avulla.
Lisätietoja
 

 

Mitä teollinen 3D-tulostus on?

Teollinen 3D-tulostus on muuttamassa tapaa, jolla yritykset kehittävät tuotteitaan ja laitteitaan. Kun prototyypit on kädessä muutaman päivän sisällä, voit iteroida ja varmistaa tuotteen geometrian nopeammin kuin koskaan ennen. Miten teknologia toimii, milloin se sopii tuotekehitykseen ja miten voit hyödyntää kaiken 3D-tulostuksen potentiaalin? Insinöörimme ovat valmiita vastaamaan näihin kysymyksiin.

Insinöörit

Tarjous tunneissa ilmaisella valmistettavuusanalyysillä

PYYDÄ TARJOUS